CENTRUL DE INFORMARE TURISTICA IASI

Piata Unirii nr.12
turism.iasi@gmail.com
Telefon: 0232-261.990
La Iasi s-a dat start ...
Primul laborator de electricitate din Romania

Prima tiparitura de pe un teritoriu romanesc

Prima femeie medic chirurg din Romania

Prima societate stiintifica romaneasca

Prima Gradina Botanica din Principatele Romane (Iasi, 1856)


[afla mai multe ...]
De ultima ora ...
Iasi este Capitala Tineretului din România în perioada mai 2019 - mai 2020 - Programul Iasi - Capitala Tineretului din România 2019 - 2020

Iasi Official App - Iasi City App pentru ieseni si turisti
Tu ce parere ai ?
Harta orasului Iasi

Homepage Timp liber PROPUNERILE SAPTAMANII

PROPUNERILE SAPTAMANII ::

 

Evenimente Iași, 01-09 iunie 2019

 

 Sarbatoarea intalnirii cu papa Francisc la Iasi - 1 iunie 2019

 Papa Francisc va sosi  la 1 iunie, la Iasi la ora 17.25, pentru a vizita catedrala romano-catolica Sfanta Fecioara Maria, Regina si pentru a participa la Intalnirea mariana cu tinerii si familiile, in fata Palatului Culturii. Intregul program poate fi gasit aici: https://bit.ly/2JK3RRl
Sarbatoarea intalnirii cu Sfantul Parinte de la Iasi va fi traita sub ocrotirea Sfintei Fecioare Maria. Protagonistii intalnirii cu Sfantul Parinte vor fi tinerii si familiile, catre care se va indrepta si mesajul special al urmasului sfantului Petru.
Organizatorii evenimentului de la Iasi sunt Episcopia Romano-Catolica de Iasi si Primaria Municipiului Iasi, sub coordonarea Administratiei Prezidentiale si a Guvernului Romaniei.

 

Festivalul Mediteranean la Iași

                Sunteti așteptati in perioada 30 mai-02 Iunie 2019 in Grădina Palas la un eveniment culinar dedicat fructelor de mare și dulciurilor turcești!

 

Meniul va fi asigurat de: Le Oac Oac Bistro, The Street FOOD Lobster, Caravana Racilor, Paella Espana, Delicii Turcești și Wurst&Knuckles!

 

Bucătarii vor găti pentru dumneavoastră o gamă variată de preparate din fructe de mare: Calamari, Caracatiță, Creveți, Scoici, Midii, Homari, Raci, Paella, Dorada, Red Fish, si alte bunătăți

 

Program zilnic: 12:00-21:00

 

Șotron. Festivalul copilăriei - Dumbrava minunată

Muzeul Național al Literaturii Române Iași și Asociația „Patrimoniu pentru comunitate” Iași organizează cea de-a VI-a ediție a Șotron. Festivalul copilăriei. Evenimentul se va desfășura în perioada 7-9 iunie 2019, în Grădina Muzeului „Mihail Sadoveanu”.

Având tema „Dumbrava minunată”, festivalul va reuni activități interactive pentru copii și părinți, dintre cele mai diverse: lecture și întâlniri cu autori, ateliere de creație, arhitectură, desen și sport, demonstrații de dans, concerte, piese de teatru, concursuri cu premii, întâlniri cu personaje din povești etc.

 

 

 

 

 

 

 

 


| Home | Istoric | Ce e de vazut | Timp liber | Informaţii utile | Harta site |